Doordat de TICT Home Server van elke pc in het netwerk een back-up maakt. Is het terughalen van verdwenen bestanden en zelfs het herstellen van een volledige pc eenvoudig en snel uit te voeren.

Voor elke computer geldt dat de harde schijf één van de belangrijkste onderdelen is, maar ook het kwetsbaarste onderdeel.
Een harde schijf gaat immers een keer stuk, alleen wanneer dat kan niemand vertellen.
Doordat de TICT Home Server dagelijks een back-up maakt, is het vervangen van een gecrashte schijf een eenvoudige klus geworden.
Zelfs de data is niet verloren.
Nadat u de harde schijf in de computer heeft vervangen, maakt u met behulp van de Restore CD eenvoudig contact met de Home Server en kiest u de juiste computer en wordt alles op de nieuwe harde schijf teruggezet.

Ook het terugzetten van één of meerdere bestanden gaat eenvoudig.
Kies de computer en de back-up, in verkenner wordt de back-up als een virtuele link getoond, door deze te openen en kopiëren en plakken van het bestand is het terugplaatsen gebeurd.
Zo eenvoudig is het en handig als u per ongeluk een bestand heeft verwijderd.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op.

* Doordat Microsoft sinds 2015 gestopt is met dit concept, leveren wij geen Home servers meer. Klanten die besloten hebben door te gaan met dit concept krijgen van ons nog wel hulp, echter geen updates meer.

Banner

Betalingen via:

  

Zoeken

Search in Shop

bel ons nu

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com