Een PTZ Camera, of ook wel PTZ IP camera genoemd indien het een netwerk camera betreft. Dit is een op afstand bestuurbare camera waarmee de bestuurder op afstand kan in- en uitzoomen, draaien en kantelen.

PTZ is een afkorting voor 'Pan, Tilt en Zoom'. PTZ camera's kunt u naar links en rechts bewegen, naar boven en naar beneden draaien en inzoomen. De camera kan men via een DVR, joystick, of PC besturen. De besturing kan ook via een tablet of smartphone gebeuren indien de app en de PTZ Camera dit ondersteunen. PTZ camera's beschikken over optische zoom. Met optische zoom kunt u op afstand personen of objecten nauwkeuriger bekijken door in te zoomen. Bij optische zoom treedt er bij het inzoomen geen verlies van beeldkwaliteit op. PTZ camera's worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Het is gemakkelijk om bij verdachte omstandigheden een goed beeld te krijgen van een situatie. Met deze beweegbare camera's hebt u een breed gezichtsveld. Toepassingen zijn o.a. op agrarische bedrijven, op evenementen etc..

Automatisch verschillende punten filmen

Wilt u de PTZ camera automatisch verschillende objecten laten filmen? Geen probleem. De meeste PTZ camera's kunnen een vooraf ingesteld patroon (Pan, Tilt en Zoom) doorlopen. U stelt zelf in wat, waar en hoelang gefilmt moet worden.

Soorten PTZ camera's

Net zoals met vrijwel elke beveiligingscamera het geval is, zijn er verschillende typen PTZ camera's waaruit u kunt kiezen. De ene is geschikt voor binnen gebruik, de ander kunt u weer buiten gebruiken. Daarnaast zijn er ook camera's met nachtzicht of typen die de beelden via het netwerk verzenden. Handig zijn ook de camera's die op een bewegingssensor werken. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd wel een camera die daaraan voldoet.

Banner

Betalingen via:

  

Zoeken

Search in Shop

bel ons nu

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com