x 

Winkelwagen is leeg

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Domotica advies op maat.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle informatie die u inmiddels heeft ingewonnen over domotica u door de bomen het bos niet meer ziet.
Wij helpen u dan ook graag met advies op maat.
Wij geloven namelijk dat iedere wens persoonlijk is en op zichzelf staat, daarom is een goed advies en aandacht hiervoor van het grootste belang.

 

Wat kunt u van ons verwachten? N.a.v. meerdere gesprekken komen wij met een advies op maat, welke aansluit op uw wensen. Tevens doen wij de inventarisatie om te zien welke producten er nodig zijn om uw wensen te realiseren, op deze manier hoeft u daar niet over na te denken. Per ruimte nemen wij dan ook de situatie op en per kamer wordt er uitgewerkt wat de domotica mogelijkheden zijn, welke wensen u heeft en welke producten u nodig heeft om dit te realiseren.

 

Veel mensen maken de fout om het zonder advies te doen, waardoor desinvesteringen plaatsvinden doordat zaken later weer aangepast moeten worden. Bij nieuwbouw zal een goed domotica advies de meerkosten van het automatiseren van uw huis vaak niet meer zijn dan 25% van het originele elektra plan. Mede doordat er dan geen desinvesteringen plaatsvinden. Een domotica dimmer kost over het algemeen 50% minder dan een klassieke dimmer van de bouwmarkt. Door het aanbieden van domotica advies op maat willen wij voorkomen dat u onnodige kosten maakt.

 

Uiteindelijk ontvangt u van ons een overzichtelijk adviesrapport met een overzicht van de producten en eventuele kosten voor de installatie.

 

Wat zijn de kosten van dit advies?
Voor dit advies vragen wij €250,00 inclusief BTW.
Dit bedrag krijgt u als korting terug bij een totale investering van €2500,00 of meer.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat de domotica (huisautomatisering) mogelijkheden voor u zijn, of gaat u naar "Over ons/Informatie/Formulieren/Formulier domotica advies".

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten