x 

Winkelwagen is leeg

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds januari 2016 zijn wij een nieuw onderdeel in ons diensten pakket opgestart, naast computer en beveiliging. Na een lange periode van privé ervaringen en vooral een passie, hebben we besloten om ook Domotica (Home Automation) op te gaan nemen.

Domotica - Home automation staat voor comfort, veiligheid en een luxueuze levenswijze in en rondom uw woning, winkel of kantoor.
Domotica heeft oneindig veel mogelijkheden en is voor ieder budget beschikbaar. Het is toepasbaar in bestaande gebouwen maar natuurlijk ook in nieuwbouw.

Doordat we zelf privé al geruime tijd met domotica bezig zijn en er gepassioneerd over zijn geworden, hebben we ontzettend veel ervaring op kunnen doen om u advies te geven vanuit een gebruikers oogpunt in uw keuze van een systeem. Maar ook in het installeren van uw domotica systeem.

Via onze webshop kunt u nu niet alleen voor allerlei computer zaken en beveiliging terecht, maar u vindt er nu ook Domotica componenten.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de Fibaro producten, maar ook voor de andere merken als Aeotec, Popp, Vision, Homey, etc. kunt u bij ons terecht.

Sinds september zijn we ook officieel adviseur/installateur van de Nest termostaat.
We hebben hiervoor al diverse klanten geholpen met hun vragen.

            

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten